Algemene informatie

Ons nieuw particulier vakantiehuis is het hele jaar te huur en rechtstreeks bij de eigenaar.
We zullen ons eerst even voorstellen: Wij zijn Bert en Jozien van Iwaarden met onze kinderen Huub, Camiel, Lisa en Maartje.
Houdt u niet van de drukte en het massale van vakantieparken , zoals de Roompot, Center Parcs e.d., dan kan ons vakantiehuis een uitkomst zijn. Wij bieden u de mogelijkheid van een vakantie in volledige privacy en rust, echter het Bourgondische stadje Sluis ligt op loopafstand, waardoor u toch de drukte en het massale kunt opzoeken als u daar behoefte aan heeft.

Ons vakantiehuis is ondertussen ook op Google Maps te zien! Heeft u het vakantiehuis al gehuurd? Wilt u dan zo vriendelijk zijn om hier een reactie of misschien zelfs een vakantiefoto achter te laten?

Kortom: Privacy, rust en ruimte, in combinatie met een bruisende omgeving.  Als u onze vakantiewoning huurt geven wij altijd een rondleiding in het huis, tijdens de rondleiding kunt u ons direct informatie vragen over de gemeente Sluis en de omgeving van onze groepsaccommodatie. Ook voor de kinderen is het hier goed vertoeven; hierover kunt u meer informatie lezen onder het kopje “omgeving”. We verzekeren u hierdoor dat uw vakantie zonder zorgen kan beginnen!

Zoek het ook eens dichtbij, u moet niet meer op vakantie naar Spanje, Frankrijk of Duitsland, houd uw vakantie in Nederland! Er zijn veel goedkope vakantiewoningen in Zeeland en onze vakantiewoning past daar zeker bij, want er kunnen groepen in tot 12 personen, een echte groepsaccommodatie dus. Voor een onvergetelijke vakantie in Zeeland bent u van harte welkom in onze vakantievilla.

Let op: In onze vakantiehuizen zijn huisdieren niet toegestaan, ook is het verboden om binnen te roken.