Ringdijk Noord 5B

5b-vanaf-dijkzijde-website

Welkom op de pagina van vakantiehuis Ringdijk Noord 5B in Cadzand aan de Noordzee kust in Zeeuws-Vlaanderen in Zeeland. Het strand is vlakbij!
Ons particulier vakantiehuis is het hele jaar te huur, rechtstreeks bij de eigenaar! Geen extra kosten door bemiddelingsbureaus of reserveringskosten!

Vakantiehuis:
Sinds januari 2016 is ook vakantiehuis Ringdijk Noord 5B te huur. Dit vakantiehuis, met veel terrassen en dicht aan zee, uitkijkend over het polderlandschap is geschikt voor 14 personen. Perfect voor meerdere gezinnen of een familie-uitje, hiervoor is de groepsaccommodatie erg geschikt! Het vakantiehuis beschikt over 7 slaapkamers, 6 badkamers, een grote woonkamer met open keuken.

Omgeving:
Vakantiewoning Ringdijk Noord 5B is te vinden in Cadzand in Zeeland – Zeeuws Vlaanderen. Het vakantiehuis ligt 4/7/10 kilometer van de plaats Retranchement/Sluis / Knokke. Sluis is bekend voor zijn bourgondisch karakter, de vele restaurants en winkels zijn 7 dagen per week open en worden druk bezocht. Naast Sluis en Retranchement zijn ook de steden Knokke, Brugge, Antwerpen en Gent erg dichtbij. Knokke is te vinden op 10 km, met honderden winkels, welke ook weer op zondag open zijn! Brugge ligt op slechts 20 kilometer en is op de fiets dus ook nog makkelijk te doen. Brugge is natuurlijk de cultuurstad van België en heeft zelfs de erkenning van werelderfgoed door Unesco! Tot slot is Gent te vinden op 45 km, volgens Lonely Planet is Gent het best bewaarde geheim van Europa. Met plaats 7 (!) op de lijst van te bezoeken steden van de wereld!