Indeling

Doormiddel van openslaande deuren en schuifdeuren rondom het huis  komt u op het ruime verharde terras, waar u altijd wel een plekje uit de wind en in de zon kunt vinden. Hier vindt u genoeg zitmogelijkheden, waar u heerlijk kunt plaatsnemen om te genieten van het weidse uitzicht en de rust die hier bij het landhuis heerst. Vanaf hier kunt u genieten van het toch wel bijzondere uitzicht.

Via de voordeur komt u in de ruime hal. Aan de rechter kant vindt u een ruime kamer met keuken en houtkachel. Hierin staat een sta- tafel met 6 barstoelen en een 2- en 3 zits.
Terug in de hal kunt u met de vaste trap naar boven, heeft u toegang tot een ruime toilet en toegang tot de luxe slaapkamer (hemelbed, elektrisch), met eigen luxe badkamer (toilet, inloopdouche, bubbelbad, dubbele wastafel).
In de hal vindt u verder nog de deur naar de andere woonkamer met open keuken en vide. Hierin staat een grote eettafel (255 x 120), een houtkachel, een vaste trap naar boven en een gezellige zithoek.
Via de 2 vaste trappen kunt u naar boven naar de 4 ruime slaapkamers en de zeer ruime, luxe badkamer (toilet, inloopdouche,bubbelbad,dubbele wastafel). Vanuit deze badkamer is het balkon te bereiken. Vanaf hier kunt u genieten van het toch wel bijzondere uitzicht en de zonsondergang.

Qua indeling is over dit huis nagedacht: Er is altijd de mogelijkheid, als je met een grote groep bent, om je even af te zonderen.
Het huis wordt verwarmd door middel van centrale verwarming en vloerverwarming.
Het woonoppervlakte is 325 vierkante meter en de inhoud is 800 kuub.
Er is tevens een ruime kelder aanwezig.

Apparatuur/inrichting Kruisdijk 4:
2 afwasmachines,
1 wasmachine.
1 zes pits gas fornuis.
1 ruime elektrische oven.
1 koel- diepviescombinatie.
1 snelkoker.
1 koffiezetapparaat.
1 citruspers.
1 magnetron.
Servies en keukengerei.
1 televisie met digitenne.
1 radio.
2 tweepersoonsdekbedden (240 x 220).
10 eenpersoonsdekbedden (200 x 140).
12 kussens.
12 een persoonsmatrassen (waarvan 2 extra lang) met standaard een matrasbeschermer.
1 kinderledikantje (meerdere mogelijk).
1 kinderstoel (meerdere mogelijk).