Kruisdijk 2

 

Welkom op de pagina’s van vakantiehuis Kruisdijk 2 in Sluis – Zeeuws Vlaanderen – Zeeland!
Ons particulier vakantiehuisje is het hele jaar te huur, rechtstreeks bij de eigenaar! Geen extra kosten door bemiddelingsbureaus of reserveringskosten!

Vakantiehuis:
Sinds 12 juli 2010 is ook vakantiehuis Kruisdijk 2 te huur. Dit vakantiehuis, met 5000 vierkante meter grond, grenzend aan een prachtige kreek is geschikt voor 12 personen. Perfect voor meerdere gezinnen of een familie-uitje, hiervoor is de groepsaccommodatie erg geschikt! Het vakantiehuis beschikt over 5 slaapkamers, 3 badkamers, een grote woonkamer met serre. Ook is er sinds begin 2011 een sauna!

Omgeving:
Vakantiewoning Kruisdijk 2 is te vinden aan de grens met België, in Zeeland – Zeeuws Vlaanderen. Het vakantiehuis ligt 2,5 kilometer van de plaats Sluis en van Aardenburg. Sluis is bekend voor zijn bourgondisch karakter, de vele restaurants en winkels zijn 7 dagen per week open en worden druk bezocht. Daarnaast staat Aardenburg bekend voor zijn cultuur, welke teruggaat tot de tijd van de Romeinen! Naast Sluis en Aardenburg zijn ook de steden Knokke, Brugge, Antwerpen en Gent erg dichtbij. Knokke is te vinden op 12,5 km, met honderden winkels, welke ook weer op zondag open zijn! Brugge ligt op slechts 20 kilometer en is op de fiets dus ook nog makkelijk te doen. Brugge is natuurlijk de cultuurstad van België en heeft zelfs de erkenning van werelderfgoed door Unesco! Tot slot is Gent te vinden op 35 km, volgens Lonely Planet is Gent het best bewaarde geheim van Europa. Met plaats 7 (!) op de lijst van te bezoeken steden van de wereld!

Ook zeer geschikt voor grote groepen tot 24 personen, dan worden de vakantieverblijven tegelijk verhuurd.