Indeling

Als je met de auto het terrein van Kruisdijk 2 komt opgereden zie je de ruime parkeergelegenheid die bij het huis hoort.
Na het uitstappen is het niet ver naar de voordeur. Na het openen van de voordeur kom je binnen in een hal met een ruime, stevige kapstok. Hier bevindt zich ook een toilet.

Links zijn er op de begane grond 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met 4 slaapplaatsen  en de rest met 2 slaapplaatsen.  4 bedden hebben extra lange matrassen (210 cm).  Verder is hier ook een badkamer met zeer ruime inloopdouche ( 2 personen) , 1 wastafel en 1 toilet.
Er  bevindt zich ook een ruimte met een infrarood sauna. Bovendien staat hier ook een wasmachine, onder een aanrecht blad met spoelbak.

Rechts is een compleet ingerichte open keuken, grenzend aan de ruime woonkamer, met gezellige gashaard. Aan de  woonkamer is een ruime serre gebouwd, eveneens met houtkachel.
Via de trap in de kamer kom je boven op de overloop, met daar aangrenzend 2 ruime slaapkamers. Deze slaapkamers beschikken ieder over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Waarvan 1 badkamer een stort-/massage douche heeft.

Wat betreft de indeling is het zo, dat er altijd de mogelijkheid bestaat om je even af te zonderen, moest je daar behoefte aan hebben. Dit huis biedt hiervoor genoeg ruimte.
Het huis wordt verwarmd door middel van centrale verwarming.

Kruisdijk 2 heeft een zeer grote tuin van 5000 vierkante meter, grenzend aan een kreek. Hier is nog volledige rust te vinden, aan het water, in de zon!
Voor de kinderen ideaal om te spelen, bijvoorbeeld balsporten, in de bosjes spelen e.d.
Ook is er ruimte genoeg voor het opzetten van een tent.

Apparatuur/inrichting Kruisdijk 2:
1 infrarood sauna.
1 afwasmachine.
1 wasmachine.
1 vijf pits gas fornuis.
1 koel- diepviescombinatie.
1 snelkoker.
1 koffiezetapparaat.
1 citruspers.
1 oven.
1 magnetron.
Servies en keukengerei.
1 televisie met digitenne.
1 radio.
12 eenpersoonsdekbedden (200 x 140).
12 kussens.
12 een persoonsmatrassen (waarvan 4 extra lang) met standaard een matrasbeschermer.
1 kinderledikantje (meerdere mogelijk).
1 kinderstoel (meerdere mogelijk).