Omgeving

Ons pas gerenoveerde rietgedekte luxe vakantiehuis ligt vlakbij de Noordzee kust. Het is geheel vrijstaand en staat op een dijk bij Cadzand-dorp.
Vanaf Cadzand ben je zo in het stadje Sluis. Sluis is een gezellig, sfeervol stadje met een rijk verleden en een internationaal Bourgondisch karakter.
De gemeente Sluis staat bekend om zijn 17 kilometer lange kust(!) en de vele kustdorpjes zoals Cadzand, Nieuwvliet, Retranchement en Groede.
Het strand is makkelijk en veilig met fiets of auto te bereiken.
Ook de omgeving is geweldig, met bijvoorbeeld verschillende Michelin restaurants in de omtrek! Ook plaatsen zoals Knokke, Brugge en Gent liggen in de nabijheid.

Het fraaie zandstrand van Cadzand vormt het decor van strandactiviteiten van Moio Beach: www.moio.nl

Tevens is de aanleg van de nieuwe jachthaven in Cadzand-Bad voltooid.

Aan iedereen is gedacht. Slechts 10 kilometer van het vakantiehuis is Toversluis, het indoor leisure centrum van de gemeente Sluis. Toversluis beschikt over bowlingbanen, speelhallen, een restaurant en een casino. www.toversluis.nl
Nog enkele suggesties van uitstapjes voor de kinderen zijn:
www.pierewiet.nl
www.destruisvogel.nl
www.trekpaardenmelk-zeeland.nl
www.snowbase.nl

Uitstapjes:
Ook ideaal als uitgangspunt voor een vakantie in alle richtingen, zoals de Noordzeekust, de Belgische kust, Knokke-Heist, Brugge en Gent. Knokke is te vinden op 12,5 km, met honderden winkels, welke ook weer op zondag open zijn! Brugge ligt op slechts 20 kilometer en is op de fiets dus ook nog makkelijk te doen. Brugge is natuurlijk de cultuurstad van België en heeft zelfs de erkenning van werelderfgoed door Unesco! Tot slot is Gent te vinden op 35 km, volgens Lonely Planet is Gent het best bewaarde geheim van Europa. Met plaats 7 (!) op de lijst van te bezoeken steden van de wereld!

In Zeeuws-Vlaanderen zijn tal van wandel- en fietsroutes, golfterreinen, lange stranden en heerlijke terrasjes.